allting är förstört allt är bränt


kan man göra något annat än att älska?

party tonight

hej på er.
vart som ni ser ingen mer uppdatering i går. jag och isabelle satte oss på bussen halv 10 och rullade till adolfsberg hem till pappa där vi träffade våra kusiner, man skulle kunna tro att vi hade en tävling som gick ut på att man skulle prata så mycket som möjligt, jag tror att alla vann. vi hann faktiskt kolla på tv lite granna också csi och nått annat program som jag inte minns namnet på vart det. ikväll blir det hem till ellen hoppas på en lyckad kväll där får se om det styrs någonting mer efter det. vi får vänta och se helt enkelt. nu ska jag laga mat! bjuder på hela klasskortet, här är min sexiga klass.


skofoton


idag kom skolfotona också, alltid lika roligt.............

marieberg för hela slanten

hello alla glada!
hade skrivit ett långt inlägg nyss men det försvann visst ska försöka få med samma saker nu igen. idag gick jag upp vid 11, fixade i ordning mej och tog bussen upp på stan tillsammans med isabelle. vi träffade pappa och åt lunch med honom på la baugette. efter det vart det att sätta sig på 31.an mot marieberg. Väl där träffade vi våra kusiner rebecca och olivia. tror ni att vi blev förvånade när vi hittade dom på br leksaker framför ett tv-spel? haha nej det vart vi självklart inte. dem är från stockholm så vi träffar dom inte speciellt ofta. men nu var det verkligen länge sen sist! vi bor ju ändå bara 2 timmar ifrån varandra. vi gick runt i lite olika affärer för att hitta en snygg outfit till olivia som skulle på halloweenfest. hon funderade på allt mellan catwomen och batman. batman dräckten var för liten så det fick bli catwomen. dom åkte hem till sin mormor och vi tog bussen hem till oss. snart kommer mormor och morfar för att äta här sen blir de av hem till pappa igen och så kommer olivia och rebecca dit så ska vi nog sova där. vi hörs kanske senare, ha en bra kväll! :)

här är jag och olivia som catwomen, haha
inte seriöst


godnatt


många inlägg idag, sånt som händer. :)

tvkväll hemma

jag stannar hemma och myser framför tv.n ikväll ist! massvis med bra programm på tv.n ju! missa inte oskyldigt dömd klockan 21.00 på 4an!  först ska jag gosa lite med saga. peeeeace! 

(:

såhär glad har jag inte vart på länge!
tack x

kina mat & nya jeans

hemma från stan. vi gick och åt på kina muren, proppmätt nu asså. inhandlade ett par nya jeans också, bild på dem i slutet av inlägget. ikväll blir det att träffa mathilda eller kanske hela bugge-gänget? :) vill också hinna prata med x idag, får se vad som hinns med :) nu ska jag ta det lungt ett tag, helt slut efter att ha sprungit runt på stan även fast det inte alls var många timmar. nu är jag sugen på glass eller någonting, får se vad jag kan hitta där uppe.
nehepp gick visst inte att ladda upp bilden men vi tar det nån annan gång!

tjock & fet i sina bästa år


sötan

onsdag

Godmorgon på er. jag ska straxt gå upp ur sängen och fixa i ordning mej och sen åka i väg till stan med isabelle för att möta upp mormor och farmor får se vart det blir lunch idag. hinner inte skriva så mycket men gör de när jag kommer hem ist.

jag saknar dig

snor snor och ännu mer snor

nu under kvällen har jag hunnit med att skriva ett cv och ätit mat och suttit här. bra gjort av mig. imorgon ska jag lämna in cv så får vi se hur det går. tänker inte berätta vart hehe (a) sitter här och snorar som aldrig förr, gud tror aldrig att jag har varit såhär förkyld förrut. tänkte att jag skulle gå och gosa lite med kissen nu. är kattvakt i två veckor, myyysigt. senare ska jag slänga in en bild på sötnosen också. PUzz

somebody come and take me away

shiet, klockan är bara 6 och det är redan kolsvart utanför fönstret och jag gick upp ur sängen för inte alls länge sen. lugn och skön dag har det varit. ikväll ska jag nog bara sitta framför tvn. imorgon blir det mat på stan med mormor farmor och isabelle, det ska bli mysigt och på torsdag blir det lunch på stan med pappa och isabelle. gud vad mycket saker jag planerade in helt plötsligt. om någon mysig person har lust att komma över och göra mig sällskap framför tv ikväll så är det bara att höra av sig. ne nu känner jag att det börjar bli dax att laga lite mat, får se vad det blir för gott. :)

you know my heart is by your side


behålla?


det var den här stickade tröjan jag köpte igår, vet inte om jag ska behålla den, vad tycker ni? 

erik hassle - hurtful


den här underbara låten rullar på här hemma hos mig

världsrekord i att sova

nästan 12 timmar lyckades jag sova inatt, jag är så duktig på att sova så det är inte sant. jag hade en toppen dag igår så kan ju inte räkna med att den här dagen ska bli lika lyckad. någon som vet om det händer nått idag? ne tror de är en lugn hemma dag också med tanke på min förkyldning. nu ska jag upp och försöka få i mig lite frukost. puss på er

hela min måndag!

godkväll.
det vart en mycket längre dag än vad jag hade tänkt. först på stan med mamma, vi åt på mc donalds och shoppade lite. jag köpte en stickad tröjja och ett par strumpbyxor. sen mötte jag upp mathilda sofia matilda och sandra, så betalade vi handpenningen på våran resa. blev en tripp till mc donalds igen för att tre av dem andra var hungriga. då kom också lollo. blev att sitta där ett tag och sen kom vi på att det var ju faktiskt lov så vi skulle hitta på någonting mer. vi stack till videobiljaren och hyrde en sckräckfilm och sen vidare till konsum och handlade chips dipp och godis. vi gick hem till sandra och kollade på filmen, jag hade sett den innan men fortfarande as läskig. efter det vart det att kolla egenom höstens alla partybilder som vi tagit, as roligt! sen spelade vi lite musik och bara hade det mysigt. sedan gick vi upp på stan och tog bussen hem. kunde ju inte bli en bättre start på lovet. kanon! nu säger jag godnatt!

mathilda, sofia, matilda och sandra!
mina fina bulgarien flickor (:

stan blir början av höstlovet

godmorgon
nu håller jag på att välja kläder, varför ska det alltid vara så himla svårt? jaja idag bär det iallafall av till stan med mamma. klockan 4 ska jag träffa bugge-gänget och vi ska betala det första på våran resa, gud vad underbart det ska bli bli att komma bort sen. längtar som fan asså.tror jag ska försöka hitta någon snygg stickad tröjja idag :) vad händer ikväll? det är ju lov någonting måste ju hända. vi får hitta på någonting. ne nu ska jag försöka hitta några kläder och sen sminka mej och fixa håret. skriver när jag kommer hem sen.

PUZZ

ge mig 1 augusti nu!


prosit

nu tror jag snart att jag har nysit upp allting i min kropp. ont i halsen har jag också. ligger och kollar på svenssonsvensson, :) nu ska jag vell snart gå och sminka mej och slänga upp håret i nån sexig frisyr innan ellen kommer,  vi är ju lesbiska. det trodde allafall kuratorn på våran skola haha det var en rolig upplevelse. tar den historien någonannan gång. ska försöka få i mig någonting att äta också hungrig som fan faktiskt, hm konstigt! bjuder på en sexig bild från i torsdags!

nu är det städnings dags

nu ska jag sätta igång med söndagens storstädning. har redan börjat lite smått men gud så fint det ska bli. ikväll kommer förmodligen ellen hit och gör mig sällskap och det ska bli mysiigt. tycker om dig vännen! underbart att det är höstlov också jag har inte planerat någonting alls och det är nästan det skönaste av allt. nu ska jag börja med att bädda sängen!

en snygging


inte en vanlig söndag

igår spenderade jag kvällen hemma hos juliie tillsammans med my. det var riktigt mysigt, först kollade vi på någon cp film om pingviner och sen körde vi singstar. min röst som var helt förstörd innan blev inte bättre kan jag ju säga. gick och la mig nästan direkt när jag kom hem. imorse gick jag upp klockan 11... HUH hur kan det vara rimligt när klockan är halv 11 nu. orka det där med att ställa fram och tillbaka klockan bara så jävla onödigt så nu måste jag vänta en hel timme på att få se reprisen av idol :( men jag får vell ligga här och deppa. idag vill jag förövrigt träffa ellen, tänkte att hon skulle få klippa lite i mitt hår, om hon vill (A) men jag vill ha en förendring och det är snabbt, egentligen skulle jag nog vilja färga håret blond och klippa lugg så ingen kände igen mig, vad skönt det skulle vara. ne nu ska jag springa upp och äta frukost!

jag glömmer dej nu, försök inte få kontakt med mig mer, tack


det saknas någonting, jag vet vad

blir nog ut en sväng ikväll iallafall. vi får se vad som händer :) kan ju inte sitta inne nu när de är lov och allt, att dra ut behöver ju inte alltid betyda party heller. ne vi får se som sagt, köpa lite godis kanske, det är ju lördag wie. ha en bra kväll!

ni är bäzt


bilder från förfesten i torsdags ligger straxt ute på bilddagboken. kika in vettja!


trött som fan

sov riktigt länge inatt, 13 timmar. sjukt seg är jag nu när jag egentligen borde vara pigg. blir att ta det lungt hela dagen och ikväll hoppas jag på att se någon bra film eller nånting. orkar inte gå ut idag som det egentligen var tänkt men vi får vell se lite senare vad jag orkar. nu ska jag äta frukost. yes

don't forget about me


vad duktiga ni var pluttisar ;)

javisst vart det vinst idag med, 1-0 till ösk! bra drag i klacken ikväll tyckte allafall jag. hemma nu måste lägga mej och sova snart eftersom det inte blev någon sömn inatt. så vi får vell höras imorgon då, så ska jag krypa ner i min varma mysiga säng. godnaTT


<3

gud vet vad jag hade gjort och hur jag hade mått om jag inte träffat dig.


sjukt ovärd dag

kom hem klockan 2 inatt, somnade vid 3 eller något. sen sov jag i 3 timmar och sedan var det bara att stiga upp igen. gårdagen vart rolig hemma hos sanrda, sen inne på stället var det vell inte så vidare värst kul, lollo och sandra vart utslängda efter 5 min och jag mådde så illa så jag drog också därifrån. sånt som händer får man vell säga. skolan idag då var det värsta jag varit med om, flera i klassen spydde ner skoltoaletterna och alla mådde allmänt dåligt. jag och ellen var så trötta att vi var tvugna att gå till skolans vilorum och vila ett tag innan maten. idag var det ju också fn dagen då det var lite uppträdanden i aulan och dem delade även ut pris från gambia dagen vilka som hade samlat in mest pengar. självklart  vann min klass och på sista lektionen satt vi och åt chips godis chilinötter och frukt för över 300 kronor. haha nu måste jag byta om och fräsha till mej inför matchen ikväll som jag för övrigt är sjukt otaggad på men men vad gör man inte ;) vi hörs sen.... pusss

förfezt med mig själv

stannade hemma och gjorde i ordning mej istället. klockan 18.39 går bussen och jag är klar nu, så jag sittar och taggar lite själv med den här underbara låten! :D

nu kör vi!

super, jag hann med ett inlägg. nu är jag hemkommen från skolan och stan.nu ska jag duscha och sen stoppa nått i magen, sen blir de att ta mitt pick och pack och dra hem till rosen. blir att fixa och trixa och sen sätta sig på bussen mot sandra. jag tror det blir en galet kul kväll/natt. skolan börjar 8.15 imorgon och då ska jag vara där också! ne nu blir brååådis vi hörs imorgon babes. pözzz

alla vägar har sitt pris

du gjorde mig glad igen och jag är hjärtligt tacksam för det. :) hatar att må dåligt. jag mår fortfarande inte lika bra som förrut men ska inte klaga nu. idag och ikväll har jag bara pluggat nästan hela tiden. jag har gjort klart hela mitt hälsoarbete om diabetes, well done therese! sen har jag också lyckats klämma in oskyldigt dömd, var ju tvungen att offra en timme för mitt favorit program och självklart var det lika bra och spännande som vanligt, man vill bara inte att det ska ta slut. jaha sen har jag lagat lite mat också, tacos blev det kände att jag var sugen på någonting gott så jag skickade iväg p-a för att handla lite saker som fattades. mycket gott var det verkligen. annars har jag bara suttit med det där arbetet men ska säga att det var faktiskt lite intressant ändå. Till imorgon ska jag också ha hunnit baka någonting till min hälsa-grupp men sorry flickor jag hann inte p.g.a allt mitt pluggande så det får bli någonting tråkigt från frysen. men vadå bättre än ingenting ju, ni kommer inte bli missnöjda. imorgon är det ju den efterlängtade risbergska festen också med start från klockan 21.00. klockan 20.00 ska vi träffas hemma hos sandra och ha lite förfest och det kommer bli hur bra som helst. kanske hinner slänga in ett inlägg efter skolan och innan jag drar iväg till stan igen. vi får se annars så kommer det bli dåligt på uppdateringsfronten imorgon alltså. ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och läsa naturkunskapsboken. gruppprov i naturkunskap/idrott imorgon om kondition men det ska nog gå bra. nu säger jag godnatt.

tonight i wanna cry

jag är tom, de blir en pluggdag idag också.
skriver mera när jag mår bättre.

borde man må dåligt lite oftare?

när jag mår dåligt pluggar jag och myser framför tv.n och tycker synd om mig själv. det har jag gjort idag och nu är jag klar med idrottsinlämningsuppgiften.borde nog må dåligt lite oftare så att man får mer gjort. ne det är fan inte kul. nu ska jag börja på mitt hälsa arbete och sen ska jag försöka lägga mig tidigt och läsa ''alla'' nio sidor i naturkunskapsboken.

ni missar vell inte risbergskafesten på tordag? självklart inte, vi ses där!


don't forget about me

jag är ledsen, jag måste tänka, jag vill bara bort

nej

vill inte skriva nått nu, mår inte bra.
vi hörs

veckans plugg

psykologiprov
naturkunskap/idrottsprov
hälsa inlämning
idrottsinlämning

jag kommer dö


vinst mot helsingborg!

home från matchen, rikigt bra slutade 3-1 till ösk! efter matchen vart de lite mat och sen bussresa hem. nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mej för att kolla igenom psykologiboken litegranna. glömde säga de förrut att imorgon på conventum är det gymnasieinformation för alla 93.or och jag och några tjejer i klassen ska hålla i det hela. eftersom jag inte är så modig så kommer jag vara en av dom som tar tid istället för att stå och prata, vet inte rikigt vad de betyder de där med att ta tid men vi ska på nått sätt hålla koll på hur länge dom som pratar gör de och förmodligen stampa in om det blir för länge. härligt så kom dit imorgon! ne nu ska jag lämna datorn och göra vettigare saker. vi hörs imorgon allihopa. puss

när du tröttnat, kom ihåg mig då


snabbuppdatering

snabbuppdatering innan jag drar iväg igen. kom nyss hem från skolan som inte va så värst jobbig, om man räknar bort bip-testet vi gjorde på idrotten. haha men det gick ju bra. hemma nu och snart ska jag sätta mig på bussen igen och så är det match ikväll, come on vi ses på behrn arena! pözz

jag väntar på dig älskling

Du är den enda
Du är den bästa
Som jag har letat
Som jag har väntat
Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga mera?
jag vill bara gå hem med dej.


veckans händelser

nu har jag gjort om min design lite också, lätt att tröttna på dem man har. men nu är jag ganka nöjd så den här får de bli! jaha vad har den kommande veckan att bjuda på då? imorgon är de engelkaprat grejj vet inte rikigt sen på kvällen är der ösk-match såklart. på tisdag är det pykologi prov och onsdag är lungn och sen på torsdag blir de förfest hos sandriii och sen risbergskafeZten! och sen är det fredag igen! veckan kommer bara rinna iväg och i helgen kör vi party för hela slanten! ne nu blir de plugg sen sova. godnatt :)

det kan vara fint i hovsta också


dagen vart lugn gick en promenad med mamma till coop och träffade dj sushi. vi handlade dipp och grönsaker. sen tog vi bussen hem till mig och åt upp det också hehe!  nu sitter jag och väntar på att andra avenyn ska börja. ska springa upp och försöka få i mig en varmmacka innan det börjar. sen ska jag lägga mig i sängen och försöka läsa lite i min engelska bok också. ha en trevlig söndag kväll allihopa :)

vågar man klippa lugg?

jag funderar på att göra en liten förendring. eftersom de inte blev någonting av med att färga håret funderar jag på om jag ska våga klippa lugg ist? vad tror ni, tror ni att jag skulle passa i det, eller är det en helt idiotisk idé jag fått för mej? jag tycker ju att det är så fint på andra personer. men vågar man ta chansen? ifs så växer det ju ut ganska snabbt igen och det vore ju roligt med någon skillnad. jag ska fundera över det. vore tacksam om ni sa vad ni tyckte :)

söndag = plugg & vilodag

gårdagen vart mysig med singstar och massor :) smakade även sushi för första gången i mitt liv men jag kan vell inte direkt påstå att det var gott men jag spydde ju inte iallafall. jahopp har nyss ätit lite frukost och så och nu sitter jag här och myser i min säng. vill inte gå ur den idag! blir ingen träning för min del idag, mamma är förkyld och det är ju inte så roligt att gå dit helt ensam , så idag blir det en vilodag. kanske pluggar lite engelska om jag orkar.. jo jag måste göra de om jag ska klara pratgrejjen imorgon. fuck att de redan är söndag, hatar att helgerna går så jävla snabbt. men nu är det bara en vecka kvar och sen ska jag inte sätta min fot på skolan på över 1 månad och det ska bli så skönt asså. vi har ju praktik direkt efter lovet så det blir bra! har inte så mycket annat att skriva, juste andra avenyn ikväll också, tre avsnitt.
verkligen det som gör söndagarna till bra dagar. väldigt bra program på tv.n på söndagar faktiskt. ne nu ska jag tvinga isabelle att sjunga lite singstar med mig, vi hörs lite senare puss på er


risbergskafesten


på torsdag är det risbergska festen
stället,  klockan 21.00
jag och mina vänner ska vara spice girls, blir nog inte det lättaste men gud så roligt vi ska ha.

let's göra lite mat nu.

the script - the man who can't be moved har spelats hos mig hela dagen idag. går inte att sluta lyssna på den. idag jag har inte gjort någonting speciellt alls bara städat och så. nu sitter jag och väntar på mathilda som ska höra av sig. hon är i degefors och kommer hem någon gång lite senare och då ska jag förmodligen åka till henne i stan och sen så blir de förmodligen ut på lite partyparty ikv. någon som vet någonstans? det löser sig som det alltid brukar göra! nu ska jag gå upp och göra lite mat innan jag hungrar ihjäl. bara ätit frukost idag så ska bli gott att få nått i magen. vi hörs säkert innan jag drar iväg. ha en bra kväll allihopa! puss

peace

godmorgon!
inatt har jag sovit riktigt bra faktiskt :)
fortfarande mätt från igår men ska vell inte klaga.
vad händer idag då? nått roligt? jag vet allafalla att jag ska
städa mitt rum snart och sedan hoppa in i duschen! om jag
inte har nått bättre för mig efter det så följer jag vell med mamma
hem till mormor och morfar och vattnar deras blommor, hur roligt de än låter...
jaja, nu ska jag slita fram dammsugaren och köra igång! puss

your heart starts to wonder where on this earth i can be...

min fredag 17/10

idag var det skola och vi gjorde inte så mkt.
fick reda på betyg och snackade lite skit. gick till matsalen
och vi märkte att den maten inte var ätlig så vi stack till stan
och åt ist och det kan jag ju säga att det var mycket godare.sen
var det mental träning som inte var speciellt jobbig.
efter skolan stack jag hem och så kom lilla p och hämta upp
mig så stack vi till sörby och hämtade dj sushi och drog till max.
skjutts till coop där mina flickor väntade dem hade inhandlat
maten/glassen/godiset inför kvällen som blev riktigt mysig.
Jag mathilda matilda sandra louise stina och sofia var det.
vi lagade tacos och kollade på tv & film :)
hemma nu och trött som fuck, sova nu så blir det lite mer
party imorgon. nu sover vi bloggen, godnatt!
det här är min sammanfattning av kvällen:

hoppas inte att sofia ser det här, hon lär inte bli så glad.
söt är du ju iallafall, PUSS

klara färdiga gåååå


om vi har såhär kul i sverige hur ska de då sluta i bulgarien?

det vart en lung kväll här hemma.
kollat på andra avenyn och nu är de höök som rullar på tv.n
åt god mat förrut också, blir nog sängen efter att jag kollat klart på det här.
imorgon äre fredag som betyder p a r t y eller? hoppashoppas.
sjukt taggad på imorgon, och den här veckan har gått precis lika fort
som alla dem andra, om inte ännu snabbare.
satt och kollade egenom lite festbilder förrut och hade ingenting att göra
så jag gjore ett litet gallery med pics, en av bilderna hade jag aldrig sett
förrut och gud vilken hemsk bild. den är dock med på den fina bilden här
över men jag hoppas inte ni ser den för inte är den stor.. men den var ju
bara tvungen att vara med eftersom den var så jävla ful.
nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs imorgon gott folk. godnatt

I cannot live without you


torsdag

igår var de massa plugg så jag skippar det idag.
efter skolan idag vart de till resia och bokade resa. wie
så i sommar drar jag och brudsen till sunny beach i två veckor (y)

vad händer idag då?
orkar inte vara hemma faktiskt! vi hörs sen.

mia rose - heaven


hur grymm är inte flickan på en skala? sjukt bra!

vi är dem som kan gråta när ingen ser på

oh hey å ho.
vad jobbigt det är att göra det här. tror ni inte jag somnade idag igen?
jovisst gjorde jag det, vaknade av att mamma kom hem från jobbet.
nu har jag ätit lite plättar och glass och kan säga att det satt fint i magen.
håller på att kämpar med de här kan jag säga och de kan nog bli bra ;)
men visst går allt bättre när man får sjunga med i lars alla vackra sånger.
just nu är min favorit; min älskling har ett hjärta av snö visst är den bra?!
ne nu ska jag fortsätta ett tag till, vi hörs senare pussis

en lång onsdag

hallå hallå.
idag vare matteprov jagvet inte alls hur det gick får hoppas på det bästa.
efter skolan vart de till sjukhuset för lite undersökningar och allt var bra.
sen vart det en sväng på stan och sen tog jag bussen hem.
nu måste jag sätta igång att läsa min engelska bok som jag ska
berätta om för några klasskompisar och engelskaläraren imorgon.
kommer ju gå rakt åt helvete men det måste det ju få göra ibland.
imorgon är det redan torsdag och sen fredag, de är  ju sjukt hur fort
veckorna går egentligen. men vi ska vell bara tacka och ta emot.
sen är det en vecka kvar sen höstlov och efter det så väntar tre veckors
praktik på cafét njuta. ne  nu ska jag lägga mig i sängen och försöka
läsa så mycket jag kan av den här boken och sen försöka skriva ner
lite om vad boken handlade om och sådär. :)

ta aldrig någonting för givet


orkade inte med nån låt ikväll, la mig och försökte
sova men inte gick de inte. as pigg ju.
imorgon är det bara teckenspråk och sen matteprov sen slut.
ska bli skönt och då blir det upp på stan för att kolla på
resa till i sommar. får se hur det slutar också.

jag kan inte sluta tänka på varför du beter dig som du gör.
jag vill tro på mina vänner, att dem har rätt men jag vågar inte.
jag vågar inte tro att någonting så fint skulle kunna bli mitt.
jag ska bara vänta och se, det är underbart och jag är glad :)


det är skönare att sova

oj, orkade inte alls plugga någonting förrut.
somnade i sängen vid 6 och sov till halv 10 när mamma
kom och väckte mig. skönt var det iallafall men lite sämre
för mej eftersom jag måste plugggggggga.
jaja får sätta igång och göra de nu medans jag kollar på det
sista som är kvar av ttila tequila hehehe, slänger nog in
en bra låt här innan jag går och lägger mig för natten, vem vet..
nu sticker jag till tv.n med matteböckerna.

annie hade ingen större lust att sitta bredvid oss på matten idag.
vi är för coola för henne......

fullständiga andragradsekvationer

skolan idag, rätt segt men ändå helt okey.
nu och resten av kvällen blir det att plugga matte
sen ska jag lista ut nån bra idé om hur jag ska klara
engelskan på torsdag, men jag känner att matteprovet är viktigast.
idag fick vi även tillbaka våra naturkunskapsprov, och det gick skitbra =)
nu blire andragradsekvationer, låter kul va? haha
slinker in hit och skriver några rader igen lite senare när jag klurat
ut hur allt detta ska lösas.
jag känner nått, jag sällan känt..

jag vill ha dig här på riktigt inatt..

min lars är fantastisk, på alla möjliga sättt.
alltid har han en låt som ska passa exakt in på ens liv.
man blir så himla glad bara, han gör så jag kan sova inatt.
skulle jag nog inte annars, tack babe...
imorgon är de skola som vanligt, lång tråkig dag.
men mina underbara flickor gör den bra.
i sommar sticker vi till alanya, det blir super.
nu ropar sängen på mig, godnatt på er :)

matematik är onödigt

riktig lyckad plugg kväll med godis och mat
med julia :) träffa dig oftare är ett måste!
lärde mej massor med viktig matematik som jag
verkligen kommer ha massor med nytta av när jag
blir vuxen. nja tror nog inte det va! men som sagt så
har vi prov i det och då kan det ju vara en fördel att man
kan det också. nu ska jag hämta en bulle och sen sätta
på andra avenyn och kolla med issapotsilotsen.... kalla henne vad du vill.
peaseout
lite man saknar sommaren då..

plugga matte!

nu är jag hemma från skolan. efter vart de
stan med ellen och lollo myyys.
vi gick till waterproof eller hur fan de stavas så
lollo kunde ta hål i örat, sjukt snyggt vart de allafall.
nu ska jag sticka över till mysis julia och plugga matte.
prov på onsdag och de kommer jag verkligen inte klara.
vi hörs senare pusss

det finns ingen rubrik här

den är redan mos
mos och korv hehehhehehehhehehehhehe

jag skulle aldrig glömma

oj, vad trött jag är efter träningen.
sen vart det mat och kolla andra avenyn, älskart.
nu ska jag lägga mig i sängen och börja läsa engelskaboken
som ska vara klar till på torsdag, sånt man inte pallar verkligen.
jahappp, sovgott då alla. puzz

jag vill inte, jag vill verkligen inte.

söndagsträning

då vare dags igen för veckans höjdpungt....
nu drar jag och tränar och sen är det mat och andra avenyn.
pöziss


rätt söt ju

min söta gos i höstsolen, lite trött ... haha
är inte kaninfötter de sötaste som finns?


det känns, jag hatar det.

jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för dig
du spelar nåt slags spel
och det kan så lätt bli mitt fel
när du ser på lilla mig
och en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej


gråt en skvätt


jag gråter...

pizzza

inte åkt än, lite svajjit vet inte rikigt vad som händer.
men en sak är klar och det är att jag inte tänker sitta hemma.
om de är någon som har en idé så är de bara att ringa.
nu ska jag äta pizza med familjen, gott!

jag blir glad när du ringer, det gör mina dagar.

du är saknad

jag skall gå genom tysta skyar
genom havet av stjärnornas ljus
och vandra i vita nätter tills jag
funnit faderns hus
jag skall klappa  så sakta på porten
där ingen mer går ut och jag skall sjunga
av glädje som jag aldrig sjöng förrut.

jag saknar dig farfar!

singstar night

ikväll styrs det förmodligen mot lundby för singstarkväll.
eller så får vi fixa partay någonstans. det lörser sig får vi hoppas på.
alla får ha en trevlig lördagkväll vad ni än hittar på.
vi hörs då antingen inatt eller imorgon beror på om jag kommer
hem eller inte..  pözz


toniiiiiiight?

kvällen igår var riktigt trevlig.
i kumla tillsammans med pappa marcus sandra isabelle
och harriet. vi lagade mat och hade det bra.
vi träffas alldeles för sällan och det ska de bli ändring på.
kommit hem från pappa nu, har sjungit singstar hela morgonen och
nu är jag hemma hos mamma igen. idag vad händer?
nu ska jag gå och duscha, vi hörs senare hurreni puzz

fredaag

home from school.
seg dag verkligen....
nu är jag hemma och ska snart fora iväg hem till marcus&sandra.
tillbringa kvällen där och sen hem till pappa :)
ring mer än gärna under kvällen, och have fun till alla mina flickor
som ska ut och ha roligt ikväll without me uhu.

sötaste videon guuud! ahaaha

hej det är albin ska vi knulla?

 
svårt att sova, kolla på den här, asså för kul! haha

sängen tickar

vad trött jag blev efter maten.
så nu går jag och lägger mig.
imorgon är det fredag & det blir hem till marcus,
det blir trevligt och på lördag äre fääzt? taggad!
godnatt på er

mikael <3 katrin


jag tror det här är sveriges roligaste människor,
dem skulle passa så bra tilsammans! go for it!

underbara sport

idag började jag 12 och hade bara 1 lektion, idrott.
vi spelade innebandy, gud vad jag saknar det, måste börja igen.
efter skolan gick jag och lollo runt på stan för att hitta praoplats.
så under veckorna 45 46 47 så hittar ni mej på njuta.
kom gärna dit och ta en fika eller någe (:
fick nya leggings av mamma idag, jeansleggings eller vad det kallas.
här är dem allafall visst ser det ut som riktiga jeans? hehe

godnatt


ska jag färga såhär mörkt igen?

man måste skratta

mathilda dansar med ett fotbollsmål

Alexandra sprutar vatten ur sitt hål i hakan

här är deras bloggar 
enmathilda.blogg.se & aluxandra.blogg.se

kom på att jag har sovmorgon imorgon så det blir inte sängen så tidigt som
jag hade tänkt mig, lägger mig och kollar på svenssonsvensson eller nått :)

från den gamla goda tiden

jag har hittat massor med roliga filmklipp från
i våras och i sommras, och en del är ett måste
att dem ska komma upp här i bloggen.
jag ska gör allt för att ni ska få se dem.
ge mig en liten stund så ska jag försöka ordna det.
nu äre oskyldigt dömd ,YES!

alla är olika

fika försäljningen gick ju toppen.
allting var slut sålt på nästan två timmar.
mormor bjöd på luch också, så jag lunchade med ellen & annie på la baugette.
efter det så gick vi runt på stan och samlade in pengar i en låda.
det är vid sånna här tillfällen som man märker vad olika människor är.
en del är jätte omtänksamma och skänker 100kr och tar det som en självklarhet
medan andra säger aldrig i livet och inte ens ger en liten krona. snålisar
vi fick in tillsammans över 2000kr, bra jobbat av oss :)
ikväll blir det att sova tidigt men hinner nog slänga in ett inlägg innan jag lägger
mig och klor på oskyldigt dömd. puzz

kom och gör skillnad

godmorgon.
idag är jag trött, väldigt trött vill inte gå upp ur sängen, men snart måste jag.
idag är det ju somsagt gambiadagen i skolan så vi kommer att hålla till på
stortorget mitt i stan. vill se att varenda en av er kommer förbi och skänker
en liten slant för dem fattiga barnen där nere.
god fika säljer vi också, muffins kladdkaka och massa annat gott.

ne nu blir det lite bråttom, ska fösöka få i mig en rejäl frukost så jag orkar
stå och hoppa hopprep en heldag, vill inte ens tänka på träningsverken
som kommer att utbryta imorgon eller på torsdag, men det får det vara värt.
som jag sa kom ner och skänk ett par kronor som bara ligger i fickan
utan att göra någon nytta, hos oss går alla pengar till gambia och inte
nog med det så gångras alla pengar med tio.
dina småpengar kommer att göra stor skillnad.
vi ses på stortorget.
puss

första omgången klara


jag kom igång, tro det eller ej..

therese bakar världens godaste muffins

nu är första omgången klara. nu väntar bara andra&tredje..

PUSs sålänge

gambiamuffins

jobbig och långdag vart det idag.
åkte direkt hem för att jag måste baka muffins till gambiadagen imorgon.
hoppas dem blir goda, sen ska ni få se resultatet. wie

det är inte lätt när det är svårt

3-1 till malmö...blää
nu går jag och lägger mig, har tränings verk i både bröstet och magen.
as jobbigt och gör as ont om man ska sträcka på sig.
stänger nog av mobilen inatt, man vet ju aldrig vad som händer efter en förlust...
imorgon är det tisdag och ett snäpp närmare fredag!
GODNATT

malmö-örebro

nu är matchen i full gång, malmö-örebro.
det går inte vidare värst bra för örebro nu ser jag.
sist jag kikade så stog det 2-0 till malmö.
kanske killarna aldrig kom fram till matchen och därför de ligger under?
vem bryr sig om dem kom fram eller inte,kom igen ösk vänd det här nu.
ska fortsätta följa matchen på na.se. tjuu

-------------------------------------------------------------------------------------

uppdatering : fredrik nordback gör 2-1 på straff i 47.e minuten.

deeptalk with ronny

idag var det en bra dag i skolan som alltid.
efter skolan vart det stan med aida, sandra och mathilda.
aida tog hål i öronen och oj vad det var vårat fel att det gjorde ont, haha
sen träffade vi ronny, nån trevlig gubbe, 63 bast som satt och väntade på
sin ''flickvän'' birgitta som skulle komma med 33an bussen från pilängen.
han hann nog berätta hela sitt liv för oss på mindre än en halv timme.
det roligaste var när detta hände:
ronny sitter där och har en stor resväska bredvid sig och det låter såhär :
aida - ska du ut och resa?
ronny- nejmen varför tror du de? ( lite halvborta sådär)
aida - nä jag tänkte bara eftersom du har en så stor resväska?!
ronny - det där är min shoppingbag förstår du.
oh gud vad roligt det var, mysig eftermiddag med dem.
nu blire att laga lite mat och sen sjunga singstar! :)

skor shopping


wedins 399:-
vill jag inte ha dem ger jag dem till mamma, behålla?

vengaboys!


bäzt ju

träna träna varje söndag

kom hem för en stund sen.
har varit och tränat och det var mycket skönt.
känner att det verkligen är nått som behövs.
ska försöka börja gå ut och gå några dagar i veckan också.
nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen äta goda tonfisk mackor framför andra avenyn.

jag älskar dig


lägger inte upp några bilder här , ni får kolla på dem på bilddagboken ist.
@ erikssontherese

sjukt jävla bra

i går vart det ju som sagt hem till sandra!
helt otroligt lyckad kväll vart det precis som sist.
vi vart där från ca. 20.30 till säkert 02.00 så länge höll vi på.
idag är man ju helt slut, men gud så roligt vi hade.
jag och mathilda stack ut och åkte lite bil med tre killar
i säkert två timmar sen efter vi hade lämnat sandras place.
det var ju en upplevelse för sig det också, haha

nu är jag hemma och har sovit riktigt bra inatt, idag
ska jag hem till mathilda och hämta min väska som jag
glömde ta med ifrån henne igår kvällll.
vi hörs senare visst!

bjuder på en bild från igår, fler kommer nog senare idag :)


partyparty

nu drar jag till mathilda och sen vidare till sandra.
hoppas alla får en riktigt rolig och trevlig lördagskväll
för det vet jag att jag kommer få. vi hörs imorgon eftersom
jag förmodigen inte sover hemma inatt :)ih  pusshej!


favorit i repris

morning.
idag funderar jag på att dra upp på stan och inhandla mig
ett partylinne som jag la undan igår.
jag vet inte om de är snyggt, men jo de äre nog!
skulle passa riktigt bra till kvällens aktiviteter.
hem till sandra och dansa järnet, favorit i repris från sist, de blir kanon!
ne nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta frukost!


det vart en myspys kväll

mys med ellen mathilda matilda lollo och annie på cocothai.
sen stack matilda och ellen och vi andra gick hem till mathilda
för att försöka roa oss. det vart idol och svensson svensson.
sen åkte lollo och annie och jag& pånkish fick nått damp och började
pimlpa lite. gick ju bara bra det också, kul med lite dans och så på kvällen.
sen åkte jag hem och här är jag nu, jag ska gå och sova direkt, i need it.
godnatt

en snygg bild på mig och mathilda inne på toan på cocothai :)


coco thai ikväll

idag hade vi debatt i skolan och jag och mina vänner
skulle representera kristdemokraterna.
gick vell helt okej, mycket bättre än vad jag hade trott iallafall.
hemma nu, ska fixa mig och sen blir det att äta på coco thai med
mina fina tjejer :)
Efter det får vi se vad som händer om vi orkar dra någonstans
eller om vi åker hem, det vet vi inte förns ikväll.
ha en kanonbra fredagkväll så hörs vi imorgon eller inatt!

ja, visst är det så

jag antar att det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.

lars winnerbäck <3

nu äre sängdax.
ska lägga mig och läsa lite tror jag :)
nästa gång vi hörs äre fredag och de blir ut och äta med flickorna.
det blir mysigt, så tycker att vi sover nu så de blir fredag snabbare.
kan ju säga att idag har jag inte lyssnat på någonting annat än min älskade lars.
här får ni den låten som spelats flest gånger hos mig idag. godnatt



fika fixare och dörröppnare

la mig i sängen och kollade på höök ist.
hann inte se värst mycket innan jag somnade.
vaknade för en halvtimme av att isabelle väckte mig och sa att de va mat.
jag har klurat ut en praktiskplats också, gäller bara att lära mig uttala det.
special pedagogiska skolmyndigheten.
mammas jobb, där jag ska få handla fika, göra iordning fika, öppna dörren
när det väl ringer, plocka ur diskmaskinen och sånna saker.
nu gäller de bara att mamma ska prata med sin chef och fixa det, hoppas på de.

svenssonsvensson

skolan idag var lugn.
orkar inte skriva mycket nu för jag är så jävla trött.
krypa ner i sängen och titta på lite svensson svensson tror jag.
vi hörs senare!

ge ett hopp till gambia

På onsdag alltså den 8/10 så kommer jag och mina vänner att
befinna oss på våghustorget i örebro.
vi kommer att sälja fika och även hoppa lite hopprep.
Vi har en såkallad gambiadag i skolan, då alla ska försöka samla
in så mycket pengar som möjligt som vi senare kommer att skänka
till de fattiga barnen i gambia.
Kom gärna dit, vill du inte handla fika eller hopa hoprep så får man
mer än gärna skänka en slant.
I gambia kostar det två kronor för ett barn att gå i skolan,
men inte är det många som har råd med det förde.
Allt som du skänker till oss kommer att gångras med tio.
kommer du till oss och skänker fem kronor så blir det alltså femtio kr
och det gör att 25 barn har möjlighet att få gå i skolan.
kanske värt att komma dit och skänka ett par överblivna kronor?
dem behöver all hjälp som dem kan få!

sleep

ligger i sängen nu, ska läggga ner datorn nu och sova.
vart ju inte så mycket sova inatt....
imorgon är det skola som vanligt så vi hörs efter den.
godnatt på er :)



tack

du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att sov här med mig igen
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

jag ska bli greek

mamma lagade väldigt god mat idag.
någonting som hon tydligen kallade för grekisk pyttipanna.
det var iallafall otroligt gott så hade hon gjort egen tzatsiki till.
hon blev också väldigt lycklig att jag för första gången på väldigt
länge inte lämnade någonting kvar på tallriken, så det måste ju vara
ett bra tecken på att det smakade bra.
jag tror att jag ska flytta till grekland för det är underbart med grekisk mat.

tre butiken is the shiet



naurkunskaps provet gick nog helt okkkk, bättre än jag trodde.
efter skolan har jag vart på tre butiken hela dagen och umgåtts med nina ása och alex.
hahahhaha
vad mysigt vi hade, åt godis och så tilomed. :)
jag bytte abonemang så de här blir nog bättre.
sitter här och dricker red fusion, smaskens.
idag vare ju inget vidare värst superväder så de blir nog bara att vara hemma.
om någon har lust att komma över så gärna..
nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv.
ring & smsa massssor, då blir jag glad.

RSS 2.0