vanessa hudgens

måste bara säga en sak, är inte detta jordens snyggaste kvinna?
skulle göra allt för att få hennes utseende!

nattiii

godkväller! Har precis kollat klart på andra avenyn, en av veckornas alla höjdpungter. Ska nog krypa ner i sängen och sova snart. Har inte så mycket att berätta just idag. Hoppas de händer nått mer fartfyllt imorgon så jag har någonting att skriva om. Godnatt på er

1 dag kvar till påsklov

Så då var även denna dag i skolan avklarad. Även fast vi bara hade en lektion som var matteprov var jag där 3 timmar innan och pluggade till provet och de lönade sig. Tror det gick bra på provet iallafall och vi får hoppas på ett g. Hemma nu iallafall och jag är helt slut, as trött skulle kunna somna vilken sekund som helst. Men eftersom jag inte har något mer plugg den här veckan tänker jag sätta mig och kolla på film, skönt.

godnatt lovers

gud jag är så trött, håller på att spy på matteboken. Jag hatar matte, speciellt när man inte fattar hur man gör. Får verkligen hoppas på de bästa imorgon. Jag och Mathilda ska åka lite tidigare till skolan och sätta oss och plugga sönder. Behöver verkligen klara de här provet för att få godkänt i kursen. Det är så jävla svårt och man fattar typ inte ett piss, men jag ska försöka en liten stund till annars kastar jag fan boken åt helvete. Nä de är bara 7 skolveckor kvar så jag ska nog kunna stå ut! Fattar ni 7 skolveckor och sen är det sommar, värme bad sol och massor med sena party nätter. Ingen kan förstå hur mycket jag längtar, verkligen inte hur mycket jag längtar tills jag får åka bort till bulgarien med mina underbara tjejor, kommer bli fantastiskt kul! Nu ska jag döda min hjärna ett tag till sen blir det sängen för min del. godnatt

snart kommer premiären av grillkvällarna inför sommaren 09

matteplugg hela kvällen

Då var snart måndagen slut och bara två dagar kvar innan påslovet, ska bli skönt att få vara ledig lite även fast lovet kommer behöva bestå av en del pluggande. Efter skolan idag drog jag och mina babes till tre kroner för lite efter-skolan-käk ni vet men de var stängt! Så vi fick ta en promenad upp på stan så hamnade vi på alfredos, mums. Efter skolan vart de en kort sväng på stan och sedan hem. Har precis varit med mamma och handlat och ska slå mig ner framför tvn med matteboken. Inte de bästa settet att plugga på men kan inte påstå att jag pluggar bättre om jag sitter instängd på mitt rum.

min bästa vän resten av kvällen

wipeout

hade helt glömt bort att det var wipeout idag. så nu sitter jag fastklistrad framför tv och dör av skratt. Efter wipeout följer van veeteren och det tänker jag inte missa. Så om ni vill ha filmtips ikv så kolla på wipeout nu på kanal 5 och van veeteren på tv4 klockan 21.00 PUSS

scones med svartvinbärsmarmelad

hej på er, vad har ni för er? Jag ligger fortfarande i min säng, visste att jag inte skulle orka flytta mig härifrån på hela dagen. de ända jag gjort förrutom att ligga i sängen är att äta scones med familjen. Scones med svartvinbärsmarmelad är ju sjukt gott! Imorgon är det skola igen, men känner att det inte gör så mycket eftersom jag bara går måndag tisdag onsdag den här veckan, sen är de påsklov för min del. Dock kommer jag behöva att plugga en del på torsdag och fredag så jag slipper göra allt på påsklovet men de kommer nog att ordna sig. Får hoppas på att vår solen tittar fram nu imorgon och resten av veckan så de kan bli sommar någongång. Skriver mer sen hörrni Pusss

hur taggad blir man inte?


världens segaste söndag

GODMORGON! kom hem vid kvart i 12 och va hur trött som helst så jag somnade i soffan, vaknade gick in till sängen och sov lite till. Nu är jag lite piggare men orkar fortfarande knappt röra mig. Somsagt var de ju inte en så lyckad kväll igår men de gjorde ingenting, efter fezten vart det brabra. Idag ska jag inte göra någonting tror jag, är faktiskt lite sugen på bio, nån som har lust att gå på bio ikv? har inte så mycket att skriva så här är några fula och värdelösa bilder från gårdagens händelser!

en therese och en lollli

Lolli Emma Sandra och Elin under självaste earth hour

Tauran var glaaad

natttti

ganska seg kväll men ändå bra med mina tjejer :) hittade en cool bild på mig och mathilda jag tänkte bjuda på. godnatt så hörs vi im! Godnatt

partay

tjolahopp! ikväll blir det partay, vet inte riktigt vilka som är på men Louise iallafall, det blir kul! Måste städa lite nu och sen duscha och fixa i ordning mig. Ska möta upp lollo redan klockan 8 ikväll så det blir en lång parynatt. bloggar kanske nått litet inlägg innan jag sticker iväg. puss på er (:

28 mars

godmorgon! igår hade jag en mysig kväll hemma hos ása med alexandra och larsolof. vi kolla tv åt chips grönsaker och dipp och snackade allmänt mycket skit bara. tog bussen hem 20 över 2 och sen somnade jag vell efter 3 nångång. Har egentligen lite bråttom nu så hinner inte skriva så mycket, ska upp på stan med sushi och byta min tröja från igår bl.a. Fick ett presentkort på h&m av mamma igår så ska se om jag lyckas hitta nångonting (: ikväll blir de förmodligen party, men man vet ju aldrig. hörs sen puss

ps. Grattis sara på 17år dagen :) <3

trevlig fredagkväll

styrs hem till ása på pyjamaspartay ikv, det blir najzz. ska äta nu och sen fixa mig. måste tigga skjutts till stan också. ha en bra kväll everybody! 

jag vill inte ha den tröjan

fyfan vad de snöar, har ju snöat hela dagen utan stopp, var ju bara att säga adjö till frillan så fort man gick utanför dörren. trotts att jag tog den tidiga bussen till skolan kom jag försent och min lärare skällde lite på mig men de gick bra och sen hade vi avslappning i 40 min SKÖNT men cp trött efteråt. efter skolan åt jag och mathilda på la baugette och vi hade sällskap av lolli. sen gick jag och mathilda till h&m och jag köpte en tröja men den va inte så fin så jag ska lämna tillbaka den imorgon och köpa nånting annat snyggt. när jag kom hem fick jag 100kr presentkort på h&m av mamma också så det blir najs. jag vet fortfarande inte riktigt vad som händer ikv men ututut blir det.

FREDAG

fyfan vad arg jag blir. vaknar upp är glad som fan att de är fredag och tänkte att de skulle bli skönt att komma ut i solen. och vafan möts jag av när jag drar upp rullgardinen? jo en jävla massa snö! kan inte förklara hur arg jag är ååh. tänk vad skönt de hade varit om de faktiskt hade vart vår idag och man hade kunnat sitta på stan med en glass efter skolan? men icke när fan ska de bli bra?!

iallafall, godmorgon, jag har somsagt sovmorgon idag till klockan 1 och jag vaknade 11 och kunde inte sova mera, skönt! idag är det bara en lektion som innehåller avslappning sen får vi se vad som händer. de är fredag och för en gångsskul är de helt oplanerat vad jag ska göra, men jag tänker inte vara hemma! nu ska jag vell börja fixa mig och äta frukost så hörs vi senare när jag kommer hem. ha en bra dag allihopa puss!

såhär vill jag ha det just nu

jag säger godnatt

med en sommarbild, godnatt

ta hit våren nångång

åh herregud, nu är jag straxt klar med naturkunskapen och det känns för jävla bra! nu kan jag koncentrera mig på tema uppsattsen som ska vara inne nästa fredag och det är ju hyffsat långt kvar. Mamma kom hem idag också efter två dagar i stockholm, de va bra. Med sig hem hade hon också två skinnjackor och fyra linnen till mig och isabelle, woho. Nu måste våren vara påväg, ute idag var de ganska skönt faktiskt och man kunde njuta riktigt av solen. Jag orkar inte vänta längre, jag har väntat tillräckligt!


plugg bara massa plugg

eftersom jag kom hem klockan två och bara legat i sängen sen dess är de nu dax att börja plugga. jag trodde att mitt naturkunkspasarebete hade försvunnit men de kom tillbaka så jag är happy! ska sätta mig ner och göra klart de där nu hade jag tänk så behöver jag inte tänka på det mer. de vore skönt!


solen skiner och himlen är blå

idag hade jag bara en lektion och de va skönt, den började 12 och jag va i skolan 9 för att jag hade mentor samtal och det gick bra (: Var lite trögt att sitta och vänta i tre timmar men de fungerade. i skolan var de blomkolssoppa och mackor inte jätte gott men de gick. efter skolan åkte  jag hem direkt och nu ligger jag i sängen och tar de lungt. känns tråkigt att ligga inne när de är så fint väder ute, känner att jag vill hitta på någonting, let's see. vi hörs sen. puss

schindlers lis't

Sitter och kollar på filmen schindlers lis't. Det är andra gången jag ser den, så jävla hemsk. Jag var ju i Polen tillsammans med min gamla klass när vi gick i nian och jag kan säga att det är mycket värre att se filmen om man har varit där. jag sitter med en klump i magen för jag mår så dåligt när jag ser den men jag kan ändå inte sluta titta. Jag har alltid varit intresserad av andra världskrigen från när vi började med de i högstadiet då vi hade en fantastisk so lärare som jag verkligen har att tacka. När man sitter och tittar på filmen och ser platser i filmen där jag själv har befunnit mig för nästan exakt två år sen får jag en rysning i kroppen, de är en sån speciell känsla som inte går att förklara om man inte varit med om det själv. Jag vill bara säga en grej att får ni chansen att åka till polen krakow och auschwitz så ta den för det är ett minne för livet och jag är så glad att jag varit där. Det var bland de hemskaste jag gjort i hela mitt liv men på samma gång kändes de så bra att få se alltihopa med egna ögon och verkligen få veta att detta har hänt på riktigt. Det är lätt att man inte förstår hur hemskt detta var och en del tror säkert inte på att det har hänt alls.



lillen


va ute och lekte med lillen i solen en sväng. så jobbigt att han är utekanin de är så lätt att han blir bortglömd på vintern när man inte alls är ute lika mycket som på sommaren. så jag kände att de vore skönt att komma ut en sväng att han behövde de, kan ju inte vara så jävla kul att sitta instängd i en bur hela dagarna. nä jag ska börja leka med dig oftare lillis jag lovar.

en lång lista

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Therese

Smeknamn:  therran tydligen ;) haha

Låt som när du är ledsen sörjer till?: olika brukar de vara
Beroende av: vänner

Vad tror folk om dig?: jag vet faktiskt inte

Stämmer det?: -
Vad får du oftast komplimanger för?: oftast mina ögon skulle jag tro
Vad säger du för att imponera på någon?: brukar inte säga nått speciellt

Hur imponerar man på dig?: genom att vara sig själv och inte göra sig till

Brukar du skratta för dig själv?: gaanska ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  hemma mår inte bra
Vad står det i ditt 20:e sms? GÖRE då :D

Var bor du?: örebro,  hovsta

Trivs du där?: oftast

Äger du några converse: det är vell ett måste?

Sprit, cider, vin eller öl: vin och cider

Brukar du bli för full: har hänt ja

Vad har du för mobil operatör: 3

Är du allergisk mot något: Kiwi och annanas

Har du haft sex idag: nix

Hur svarar du i mobilen: hallå
Vem ringde du senast?: mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: kommer inte ihåg

Antal timmar sömn inatt: 6

Sov du ensam: japp

Brukar du komma i tid: olikaa

När mår du bra: med vänner och familj

När blev du fotad senast:  idag haha

Hur känner du dig nu: trött

Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad tycker du om fötter: fötter? dom är ju ganska bra att ha haha

Vad saknar du: sommaren

Hade du en bra kväll igår: ja det hade jag

Favorit dryck på morgonen: mjölk

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: olika

Är du blyg?: det beror på

Sysslar du med någon idrott: innebandy

Vill du hellre ha mail än brev: aaah
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja de gör jag

Har du spytt offentligt:  yesbox

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: hm jag vet faktiskt inte

Är du nöjd med ditt liv: ja de är jag!

Vad gör du i morgon: går i skolan och sen pluggar

Vad är det värsta du vet?: finns mycket vidriga saker

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: olika

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: det var en svår fråga, kan faktiskt inte svara

Vad längtar du till?:  lite värme vore ju inge fel

Har du bra vänner och äkta vänskap?: jag har dom bästa

Vad använder du för shampoo?: gliss

Vad är det finaste du fått?: ett halsband jag fick av min förra pojkvän

En speciell dag du minns: alla otroliga dagar i sommras

Hur gammal är du: 17, 18 i december

Tycker du om någon just nu: mmmmmm

Du samlar på: ingenting

Gröna eller röda äppeln: gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: pratar med min syster

Gillar du golf: nooo

Vilken tid gick du upp idag: halv sju

Har du sovit i din egna säng inatt: ja

Har du strumpor på dig nu: ja

Är det okej att gråta: verkligen

När grät du senast: igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: spara och sedan resa och flytta hemifrån

Bär du glasögon eller linser: nix

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: noo

När går du upp ur sängen en helgmorgon: 12 typ

Har du piercing: öronen

Vill du gifta dig: vet inte

Vill du ha barn:  de tror jag vell

Solar du ofta: nej .

Är du bra på att laga mat: nej haha

Är du flygrädd: inte så värst

Hur vig är du: inte så värst mycket alls

Är du musikalisk?: nej

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: choklad och vanilj

Tror du på ett liv efter döden: japs

Tycker du om sushi: nja

Vad äter du helst när du ser på film: godiiiis

Bor dina föräldrar tillsammans: nej

Har du tandläkarskräck: lite

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: blå gröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja de har jag.
Biter du på naglarna: ja (n)

Röker du: inte vardagligt

Hur ofta tränar/motionerar du: två gånger innebandy

Senaste låt du hörde: Jag fattar ingenting - Lars Winnerbäck


Onsdag 25 mars

Godmorgon! så här tidigt borde inte vara lagligt att vara uppe men ändå är jag det 3 gånger i veckan. jag sitter här i min säng och vaknar med lars winnerbäck. idag mår jag mycket bättre hoppas det blir en kanondag :) Skulle bara kika in och skriva lite för jag har inte speciellt mycket intressant att komma med. En sak jag har kommit på är att du är sjukt svårt att veta vad man ska ta på sig på morgonen. Jag kan gå runt hur länge som helst och inte hitta nångonting. Nu har jag iallafall hittat de jag tänker ha på mig och idag och ska dra mig bort till badrummet. vi hörs senare idag, pusss

jag ville skjuta mig själv redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit och hur fel jag haft

jag hatar...

dom kvällarna då jag måste gråta mig till söms
dom kvällarna när jag kan ligga i evigheter och tänka på vilken dålig människa jag är
dom kvällarna när jag bara tänker negativa saker om mig själv
dom kvällarna allt rasar samman och det känns som det aldrig kommer bli bra igen
dom kvällarna jag mår så dåligt man bara kan må

jag hatar att det är en sån kväll ikväll

24 mars

Idag har jag mycket plugg att göra men ska försöka blogga så mycket jag hinner.
Fy jag trodde de skulle vara varmt ute idag när man kollade ut genom fönstret imorse och såg att solen sken men nehe de va svinkallt och jag har frysit hela dagen och gör fortfarande. Just nu väntar jag på att mamma ska bli klar med den andra datorn så jag kan fortsätta på min naturkunskaps uppsats så jag har den klar, de vore rätt skönt för då är det bara religion uppsattsen, idrottsuppsattsen och matteprovet som är kvar. suck. men man ska inte klaga, finns dom som har det värre, + att det är påsklov snart så då ska jag vila! tror jag ska lägga mig i sängen ett tag medans jag väntar, vi hörs senare, puss 

i'm in love


godnatt

jeans shorts

HeY. skoldagen var seg och inte alls speciellt rolig. efter skolan åkte jag upp på stan med alexandra och vi vandrade runt lite. vi stack även till myrorna och jag köpte mig ett par jeans som jag nu klippt av och gjort till ett par helt okej jeansshorts. nu är det pause i spårlöst och jag kände att jag är ju tvungen att skriva någonting idag. denna vecka är det väldigt mycket plugg så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga men de visar sig.

jag gillar dom!

reklampauser är det värsta

reklam och nyheterna nu, ska duscha och efter beck blir det sängen. godnatt

WIPEOUT

idag vart de ut till IKEA, handlade nya fina lakan till sängen och sen en snyggtavel ram där jag kan sätta in 5 egna bilder. kommer nog bli skitsnyggt. ska börja göra om lite i mitt rum nu, ska köpa ett nytt bort och nya gardiner inom kort också :) kom hem vid 3 och sen dess har jag bara slappat, inte pluggat ett skit men de får jag ta tag i imorgon. de är pause just nu i wipeout någon mer som kollar på det eller? det för jävla kul och alla här hemma sitter och dör av skratt! snart börjar de vell igen så ska dra mej tillbaka till soffan, vill inte missa en enda minut! puss


lördagkvällen


en lång dag har det varit

hej! förlåt men jag orkade inte blogga igår när jag kom hem och idag har jag helt enkelt inte haft tid. ställde klockan på kvart över nio så då gick jag upp och fixade mej och satte mig på bussen en timme senare. jag och alexandra jobbade på IKEA idag. kan inte säga att de va speciellt jobbigt, vi fick klä ut oss ( bild kommer imorgon) och en fick vi ligga i en säng och läsa sagor för små barn och dela ut godis och ballonger. efter det kom iallafall pappa och hämtade mej så skjutsade han mej till lanna där sofia bor, sen kom sandra mathilda och matilda också så hade vi myskväll med robinsson film och gh + massa godis. sista bussen gick hem 20 i 12 så vi tog den till stan och sen fick jag sjuts hem till pappa av david :) ska sova snart och imorgon borde bli en riktig plugg dag men vi får se  hur det blir med den saken. jag har iallafall inte med mig sladden till kameran så kan inte lägga över några bilder nu men somsagt så får ni se dom imorgon. godnatt på er PUss


fredag!

oj vad lång den här dagen kändes. trodde aldrig den skulla ta slut. men de gjorde den och nu är jag hemma. har ganska bråttom faktiskt, klockan halv sex blir det lagkväll så får vi se vad de innebär. efter det kanske jag drar in till stan eller så går jag hem och sover, jag har ingen aning. men nu ska jag klä på mig och sminka mig. vi hörs kanske senare ikv. puss

åh vad jag vill ha sommar

stockholm i bilder

idag var vi som sagt i stockholm och jag hade en kanondag. jag berättar med bilder istället för en lång text.


först åkte vi buss

sara och linnea var taggade

vi besökte en moské och en synagoga. bilden är tagen utanför synagogan

inne i moskén var man tvungen att ha slöja

sen hittade vi till mc donalds

och vi hittade affären där blondinbella handlar klänningar

sen shoppade vi lite. här är sötmathilda

sen spille jag ut cola men torkade upp de med en tampong. gick superbra!

såhär mysigt hade vi på bussen hem men vi saknade larsolof

godnatt

betvet till huvudstaden

nu ska jag lägga mig och sova. imorgon åker alla coola betvetare till stockholm så jag kommer behöva gå upp riktigt tidigt imorgon oxå. jag ska ta massa snyggis bilder i stockholm. vi hörs imorgon kväll när jag kommer hem. ha det bra här hemma i örebro imorgon så får vi hoppas att solen lyser i huvudstaden också. godnatt

jag är glad idag


det har verkligen varit en bra dag idag.
 jag är lycklig & snart är det sommar, wihooooo


hittade en sexi bild på mig & mathilda från midsommar
enjoy

18 mars

jag tog mig upp 6.30 imorse iallafall och gick på min teckenspråkslektion duktig som jag var. jag ska fan ha bra betyg i det annars blir jag ledsen. med bra betyg menar jag allt annat än IG och G. jag brukar tycka G är ett bra betyg man har ju lixom klarat sig eller hur? men just i teckenspråk känner jag att jag förtjänar minst ett VG. efter skolan satte vi oss och fikade, jag sofia och alexandra. ganska mysigt och ganska kallt med tanke på att vi inte hittade någon bänk i solen fick de bli en trappa i skuggan. ikväll måste jag göra instuderingsfrågorna och lite till. men de är där jag tänker börja. vi hörs!

så här tyckte vi om teatern


godnatt

en dagens på samma gång


svart tjock tröja
svart linne
slitna jeans
vita tygskor
skinnjacka

vårdag

vilket underbart väder det har varit idag. dagen började med att vi gick på teater och den var helt okej, lite mysko men. sen åkte vi till skolan för lunch och sen hade vi naturkunskap och sen matte. efter skolan åkte jag mathilda och matilda upp på stan för ett litet litet ärende hehe. Sen gick vi ner till järntorget och satt och hade det skönt i solen tills bussen kom. nu är jag bara hemma och tar det lungt. senare är det träning som gäller och det ska bli skönt. en hel vecka sen det var träning sist så det kan behövas. 
imorgon börjar jag antingen kvart över 8 eller tio i 12, får se vad jag orkar, vet redan nu vad de lutar åt ;) vi hörs kanske senn hörrni. ha det bra,  puss

jordgubbar är sommar

då var det kväll igen och snart är det bara 4 dagar kvar till helg igen. imorgon ska vi på teater med skolan och på torsdag åker vi till stockholm hela dagen så jag tror den här veckan kommer gå riktigt snabbt.
För en stund sen kom mamma ner med jordgubbar och glass till mig och isabelle och det smakade verkligen sommar. jag längtar så fruktansvärt mycket så de är inte sant. Speciellt till bulgarien jag kan knappt vänta!
Nu sitter jag&isabelle och kollar på spårlöst, ni vet det programmet när dom ska försöka hitta sina föreldrar. Aja efter det här ska jag nog gå och lägga mig så det får bli det sista inlägget idag. Vi hörs imorgon igen, godnatt :)
         
jag saknar värmen i turkiet, här är några fula bilder från resan

måndag

as skön dag typ 1 lektion och sen klassråd! vart direkt hem efter skolan och sen slocknade jag i sängen. nu är det iallafall klart vi har sökt in till Stadium sports camp så vi får se fall vi kommer med eller inte, annars blir det vell skit öbo i år igen..

nu sitter jag och sjunger med min älskade lars ska nog ut och promenara straxt. hoppas ni haft en bra dag :)

där elden falnar

nu har jag precis kollat klart på beck och ätit upp en till bit smörgåstårta. nu äre bestämmt imorgon skicka jag och mathilda in ansökningarna. hoppas verkligen på det här, sjukt kul kan det ju bli! vi får se vad som händer :D nu ska jag snart krypa ner i sängen. godnatt på er och ni får en underbar låt med lars som en bra avslutning på dagen (:

sommarjobb?

snart är det daxt att börja kolla på sommarjobb. i år orkar jag verkligen inte med att jobba på öbo och ränsa ogräs och städa äckliga trappuppgångar. i år vill jag ha nått roligt som jag trivs med. vi satt och snackade förrut och min moster berättade att min ena kusin ska på stadium sportscamp i norrköping i sommar. hur roligt vore det inte att jobba en vecka som ledare på det? jag tror det skulle va sjukt roligt, ska bara försöka få med mig någon på det hela, för ensam vågar jag inte åka. någon som är intresserad på att hänka?


kalas

just nu är de kalas här hemma. mamma fyllde ju i veckan så nu är släkten här. vi har just ätit smörgåstårta och snart blir det glass jordgubbar och chokladsås, mums. ikväll blir det beck de längtar jag efter de är lixom ett bra slut på en helg. ska nog gå och vara lite social nu och har inte heller så många bilder att bjuda på från gårdagen. eller några finns men inte några som mina vänner skulle uppskatta att jag la upp (a)

serieseger!

jävlar vilken match, låg under med 1-0 när det var en period kvar och vinner matchen med 4-1. sista perioden spelade ni riktigt bra tjejer. har lite bråttom vi ska vara i klubbstugan klockan tre och ta emot pris för årets lag, as kul ju. vi hörs senare jag lovar! puss

hovsta if tar serieguld?

godmorgon bloggen. idag är jag vaken tidigt. snart ska jag åka iväg till birgittaskolan och se hovsta if vinna serieguld.

igår vart det massa mys och gos hemma hos matilda med mina älsklingar! vi åt mat godis och kollade på melodifestivalen och sen kollade vi även på filmen the happening, rätt bra film faktiskt och läskig! nu ska jag sminka mig och sen dra. vi hörs sen puss!

trött tröttare therese

jag är trött som fan asså. ska nog vila en stund nu och sen blir det coop och sen vidare till matilda som sagt. vi hörs ikväll :)

min snygging, puss

en fredagkväll i mars

igår hade jag en trevlig kväll! jag fick skjutts av mamma in till stan och därifrån tog jag jasna mathilda och matilda bussen till vintrosa för att fira lollo. där bjöds de på tacopaj, as mums bra gjort! sen vart de förfest och hade as kul, dans och massa! sen vart det bussen till örebro igen och då drog mina babes till klaras förrutom jasna så vi tog sällskap för jag skulle hem till ása och hon skulle hem till sig :) hemma hos ása var också cc och dempa och vi lyssnade mest på musik och så, sen kom alexandra och cc drog. då började dom att förfesta haha. sen gick vi upp på stan och alexandra och ása drog till stället och jag gick till bussen. sen hem och lägga sig nästan på direkten. jag hade super roligig allafall hoppas ni också hade en bra kväll. ikväll blir de hem till matilda och kolla melodifestivalen och mysa med buggegänget <3  pusss

massa hjärtan på er

skål

my sexy lady!

PUSS

wow

DANS

sötiiiii

några bilder blev de allafall!

fira lolllli

ha rlite bråttom så hinner inte skriva många rader. ikväll blir de ut till vintrosa för att fira lolla! skriver kanske ikv eller imorgon vi får se vad som hinns med. ha en trevlig fredag nu! puss

sammanfattning av min dag i bild


godnatt

lars olof..

mannen som är överallt och ingenstans

grattis mammi

vart inte så mycket skrivande idag men jag har knappt vart hemma. åkte till skolan imorse och hade hälsa sen hade vi idrott och hoppade trampett, så jävla kul. sen slutade vi då vart de upp på stan med babes och kolla runt lite. blir så förbannad jenasjackan jag gick och suktade efter i flera veckor som var slut i min storlek när jag skulle köpa den har kommit in igen, den bara hänger där och väntar på att jag ska köpa den! typiskt just nu när jag inte har några pengar alls. sen vart det hem till ása och sen fixtrix på stan med alexandra och mathilda! åkte hem sen och vi har nyss ätit god mat och firat mamma lite. hennes dag och hon blir hela 41 år, grattis <3 skriver kanske ingenting mer idag, tror inte jag orkar men man vet aldrig ni kan ju alltid kika in lite senare och se. ha det så bra puss

ååååh

jeans

idag råkade jag visst ha en bloggdag!
´
kollade runt lite i garderoben om man kunde hitta nått gammalt snyggt, hitta dom här jeansen som jag faktiskt tyckte såg helt okej ut, tror jag köpte dom någon gång i höstas men har nog aldrig kommit till användning, några få gånger kanske. men det är vell inge fel på dom? nu till våren tycker jag det är så snyggt med vita tygskor med jeans till så jag var ju bara tvungen att testa. riktigt snyggt, de där ska jag ha på mig imorgon, pungt slut.

nu ska jag snart bänka mej framför tvn och sen ska jag sova hyffsat tidigt ikv, har blivit alldeles försent flera dagar irad nu. vi hörs imorgon mina vänner, godnatt på er :)

'

det gäller att tänka ett steg längre
att se det posetiva i det negativa


<3

det är mycket pluggande

skolan idag var hyffsat skönt och jag kom igång med min naturkunskaps uppsatts och jag förstog ganska mycket på matten + att jag gjorde bra ifrån mej på teckenspråket idag, kan ju knappast bli bättre. ikväll blir de ingen träning, tråkigt när de händer att folk är sjuka och har så mycket plugg att t.om. träningarna blir inställda. vi får se hur de går, på söndag är de iallafall en viktig match och den måste vi vinna, vore roligt med serieguld ju :) ska kila upp och äta någonting innan jag fortsätter med instuderingsfrågorna i religion. fick dom idag och ska va inne 3 april så jag tycker jag är duktig, känns lika bra att göra klart de på en gång så slipper man sitta med de sista dagen då man förmodligen har massa annat att göra. vi hörs senare! puss

shoes


andra avenyn

sådär, de får duga sålänge. ska försöka hitta nån snygg bakgrundsbild som jag kan ha också. nu ska jag lägga mej ner och kolla på de nya andra avenyn avsnittet sen ska jag sova. vi hörs imorgon. pusss

uppdatering

bloggen ser bara ut såhär för tillfället, klar senare ikväll.

tionde mars

åh sitter i vardags rummet och kollar ut genom fönstret, det bara öser ner snö, när ska de bli vår egentligen? vill ingenting hellre just nu. funderar på att göra om designen på bloggen, har tröttnat på den en aning redan, vi får se hur det går. kanske gör en lite sommrigare, det vore trevligt och då kanske de känns lite som sommar iallafall (a) ikväll är det träning och det ska bli skönt. är fortfarande inte helt bra i knät men eftersom de inte är nått allvarligt hörde jag att de kan vara bra att träna bort de onda. vi får se hur de går.

för övrigt är jag ganska trött på ditt beteende

00.13

det blev sent idag igen. imorgon börjar jag kvart över 8. godnatt

you

pics

idag när jag och alexandra väntade hade vi inte så mycket att göra


alexandra hade lite ont på ett visst ställe efter helgens bravader, därför valde hon att stå såhär.

och jag hade lite ont i mitt knä ibland

min nya älskling

idag var det skola efter en lång helg men dagen gick fort. efter skolan vart de stan med brudisarna och mat på la baugette, mums. efter det åkte jag och alexandra hem till tobbe men var inte där allt för länge. tog bussen hem och när jag kom hem hade mamma med sig en ny dator till mej, en likadan som min gamla som gick sönder så vi satte in samma hårdisk så jag har alla mina saker kvar, bra va? det betyder alltså att jag kan börja lägga in bilder igen. nu ska jag kolla på film med mamma. skriver kanske mer senare. puss

män som hatar kvinnor

var som sagt på bio ikv och kollade på män som hatar kvinnor. filmen var nog det hemskaste jag sett och jag kan fortfarande inte sluta tänka på den. det gjorde så ont att se den men ändå var den så himla bra och bland de bästa filmerna jag sett. har fortfarande ont i magen och kan inte sluta tänka på den. har ni inte sett den gå och se den, ni kommer inte bli besvikna! efter bion åkte jag hem och kollade på beck och dem filmerna är också så fantastiskt bra. man tröttnar aldrig. nu ska jag hoppa ner i sängen, vi hörs imorgon. godnatt på er :)


ledbandet?

godmorgon. ja jag vaknade faktiskt nyss. igår var de match som gällde och jag var hur taggad som helst, tror ni inte jag blir tacklad och ramlar och gör illa knät. dum som jag är fortsatte jag spela och efter matchen var knät ett helvete. kunde inte gå på de. matchen slutade 6-5 till kumla, surt för jag tycker vi var bätttre igår. men vi har fortfarande chans på guld. vinner vi matchen nästa vecka så har vi guldet ändå. idag har jag inte ännu gått upp ur sängen och känt hur de är att gå på de idag, de får vi se senare. ska upp och äta frukost snart och ikväll blir det bio. puss

matchdags


mina senaste dagar!

hej på er. förlåt för sämsta uppdateringen men nu har jag lite tid över så ska jag berätta vad jag höllt på med de senaste dagarna.

tordagkvällen började hemma hos sandra tillsammans med sandra mathilda matilda sofia lollo kajsa och sanna. vi förfestade och taggade inför risbergskafesten. vid 10 över 10 tog vi bussen upp på stan och sjung som aldrig förr i bussen och t.om. busschaffören var glad denna torsdag. vi steg av på järntorget och promenerade till stället - vid hörnet av torget och ställde oss i kö. där inne hade jag superroligt och träffade massa folk. en del trevligare än andra :) sedan när vi kände att de räckte där inne begav jag & mathilda oss till mm baren och träffade tobbe tias och en annan kille. satt där tills de stängde. då kände vi alla att vi var hungriga och bestämmde för att leta på ett ställe att äta på, men överallt var det ju stängt så vi gav upp. tobbe jag och mathilda tog sällskap hem medans de andra två tog taxi hem. hemma hos mathilda lagade vi makaroner och hade de mysigt och somnade ganska snart efter det.

fredagen började med att vi vaknade hemma hos mahilda och vi tog bussen till skolan. vi hade redovisning av våra noveller och alla mådde hyffsat dåligt. skola till halv 4 och sedan vart de bussen hem. hemma orkade jag inte göra någonting så tog de lungt ända tills 20 i 9 då jag mötte upp matilda vid busshållsplatsen och vi åkte till lillåhallen och kollade på nattlanbandyn. stannade inte värst länge utan åkte hem vid kvart över 10. när jag kom hem snackade jag med alexandra och vi blev bjudna hem till tobbe för att umgås lite. så jag tog bussen upp på stan och tillbringade min kväll med tobbe alexandra john kenny och marcus, och även denna kväll blev lyckad. åkte hem med 20 över 2 bussen så vart rätt sent denna kväll med.

lördag är de idag och jag har inte gjort specillt mycket. vart hemma tagit de lungt, ätit våfflor och vart iväg för att hämta mitt matchställ. ikväll är det seriefinal mot kumla som gäller och vi ska krossa dom. i lillåhallen 20.30 be there!

de är vad jag har höllt på med de senaste dagarna, bilder från torsdagen kommer senare när jag fått alla bilder från sandra. kan bjuda på några coola bilder från min mathildas och tobbes hemgång i torsdags natt. ha en bra dag puss!





snart tillbaka

jag orkar inte blogga. men vad är det jobbiga egentligen? sen hittar jag inte sladden till min kamera heller. jag är tillbaka snart. :)

PARTY

har inget att säga mer än att ikv är det party som gälller kanske blir nått härligt inlägg från förfestan annars skriver jag imorgon! PUSS

träningsverk

hade tänkt att skicka in ett inlägg innan jag drog till träningen men jag orkade inte faktikst. på träningen var vi inte alls många så vi fick bestämma själva vad vi skulle göra. änligen fick lina sin vilja egenom och vi spelade brännboll. dagens kommentar kom iallafall från sara idag på träningen. efter vi hade kört färgigt brännbollen skriker crille : YES VI VANN. och då kommer sara med den underbara kommentaren och ba: gud så bra, då kan du sova inatt. hahaha fyfan va kul de va. sen hade vi fys och de va faktiskt riktigt skönt. nu är de 100% träningsverk i hela kroppen men. imorgon har vi två lektioner så de blir skönt. sen på kvällen risbergska festen wihi. godnatt på er, vi hörs im :)


bowling & nachotallrik

åh herregud vad jag är trött. bowlade ju somsagt förrut och självklart var det jag som kom sist även fast jag var riktigt duktig idag och gjorde säkert 7 strikes, welldone. sen var de dags för lunch hahaah jag och mathilda hade beställt nachotallrik och så kommer de in en tallrik med tacochips och några mozarellasticks. haha aja de var ju gott även fast de inte var så mycket mat då. sen vart de hem till mathilda så hon skulle borsta tänderna och sen följde jag med henne till tandkäkaren. hon fick ta ur sin rälls ( stavning på de? haha ) och medans hon gjorde de så satt jag i väntrummet och kollade på judys domstol så himla bra så jag hade de bra medans hon var där inne. sen gick vi upp på stan och sen tog vi bussen till skolan för att hämta nått papper och fyfan vad de va skitigt i skolan. 1orna var inte lediga idag utan dom hade temadag man ska klä ut sig och göra uppdrag för elevrådet, riktigt kul är det faktiskt. sen tog vi bussen hem och jag måste städa , laga mat och försöka komma på vad jag ska ha för kläder på mig imorgon. risbergskafesten imorgon, de kan vell knappast någon ha missat! vi hörs senare pusss



en skön onsdag

godmorgon. idag är jag glad wiiie. idag kommer de bli en bra dag känner jag på mig. nu ska jag snart sminka mej och fixa håret sen ska jag ta mej till bussen och åka till stan. Jag Mathilda Mathias och Daniel ska dra en runda bowling och sen blir de lunch på det.
 
btw, jag är så jävla len på hela kroppen helt sjukt, mamma hade köpt nån ny dusch olja så skulle jag smörja in mej med den sen tappade jag hela flaskan i golvet så flaskan gick sönder och rann ut  så var jag tvungen att smeta in mej med alllt som hade runnit ut också.  så kan de gå.

nu ska jag fixa i ordning mig, vi hörs senare idag. ha en bra dag. puss

tredje mars

lång och jobbig dag har det varit idag, skulle skriva uppsats den första lektionen sen hade vi tre timmars håltimme och sen naturkunskap och matte efter det. SItter framför tvn och kollar på vem dömer amy? as bra program! snart ska jag laga mat och sen blir de träning. hörs sen!

det är ingen vanlig dag för de är emmas födelsedag hurra hurra hurra!

goddagens! skola idag like always. efter skolan vart det lunch på stan med mathilda, för gott. sen mötte jag upp emma och hon dödade mej typ vi gick i säkert 100 timmar, ne men 2 och efter de va jag död. så jag tog bussen hem. ikväll blir det bakad potatis här hemma exakt samma som jag och mathilda åt på stan men skitsamma de är ju gott. & fyfan för snö när jag äntligen trodde att de skulle börja bli vår kommer de mer snö än någonsin! helvete vendela säger jag. men vad kan man göra, de är bara att vänta. jag & mina babes har börjat med veckans höjdpungt. vi ska hitta på någonting roligt en gång varje vecka. den här veckan får de bli risbergska festen som är på torsdag. kommer säkert bli kanon om man lyckas få vara kvar längre än 10 min som sist. jag blev dock inte utkastad men mådde så sjukt jävla illa och var tvungen att gå ut därifrån. lollo och sandra gick t.om. ut innan mej och inte av samma anledning ;) nu vankas de tydligen innebany match i vardagsrummet så vi hörs senare Puss
ps. grattis emma på födelsedagen! <3


fel skolval kanske...

första mars

sorry för att jag inte skrivit nått idag men jag har vart helt slut. imorse väckte pappa mig klockan 12 så gick jag upp och kollade lite på vasaloppet. sen följde jag med pappa och harriet till mc mässan i kumla, sög! sen åkte vi till sveas och fikade. sen fick jag skjutts hem. då var jag as trött så jag la mig och läste om jag kunde drömma och somnade efter bara 13 sidor och sov i nästan 4 timmar. efter det åt vi lite och nu har jag kollat på beck. reklam pauserna är förjävliga. imorgon börjar jag halv 10 och slutar vid halv 3 vi hörs efter det nångång. pusss


i fredags såg jag ut såhär. superhärligt att kunna använda tygskor och skinnjacka. dock fick halsduken åka på för att inte frysa.

RSS 2.0